Waterschapsverkiezingen

23-01-2019

PRO Sliedrecht levert kandidaat voor de waterschapsverkiezingen Rivierenland van 20 maart 2019

Waterschapsverkiezingen staan in de praktijk vaak op grote afstand voor veel inwoners. Maar diezelfde praktijk laat zien dat wij steeds meer te maken krijgen met alles waar het waterschap over gaat. 
Veilige dijken; moeten wij wel of niet dijken gaan verzwaren/ophogen en zo ja; hoe dan?
Waterberging; is er voldoende mogelijkheid om grotere hoeveelheden regenwater op te vangen, zonder dat we wateroverlast ervaren in onze straten en huizen? 
Schoon oppervlaktewater; is de kwaliteit wel voldoende nu we steeds meer te weten komen over extreem vervuilende stoffen zoals PFOA en GenX die nog steeds in het oppervlaktewater terecht komen?
Zuivering van afvalwater; blijven we medicatie, drugs en chemische middelen door het riool spoelen of betalen we eens de tol daarvoor?

Ook binnen Sliedrecht en in ons deel van de Alblasserwaard zijn dit onderwerpen die van groot belang zijn voor nu en de komende jaren. Een sterke vertegenwoordiging in het Waterschapsbestuur van mensen die niet in politieke spelletjes denken, maar zich lokaal verenigen om voor uw belangen op te komen ondersteunen wij van harte.

Dat is exact de reden waarom wij net zoals in voorgaande jaren een PRO Sliedrecht kandidaat op de gezamenlijke lijst hebben staan van “AWPenLRR, niet politiek, wel lokaal”. Fractievoorzitter Peter de Borst zal vanaf plek 12 zoveel mogelijk Sliedrechts en Alblasserwaards lokaal geluid laten horen, op die onderwerpen die u en ons raken.

De komende weken gaat u natuurlijk meer horen hierover, dus blijf ons volgen.

Zie onderstaande links voor meer informatie:

https://www.algemenewaterschapspartij.nl/…/awpenlrr-presen…/

https://www.algemenewaterschapspartij.nl/wate…/rivierenland/


Reacties

Geen reacties

Laat een reactie achter

* Dit veld is verplicht
Waterschapsverkiezingen