Raadsleden

Contactgegevens

PRO Sliedrecht
Baanhoek 174
3361 GN Sliedrecht

T. 0184-410376 / 06-14542533
Een e-mail sturen aan het fractiesecretariaat kan ook

 

Onze fractie

Sinds 28 februari 2020 zijn er 5 raadsleden actief voor PRO Sliedrecht 

Mark Verheul, Fractievoorzitter

Begonnen op een stoel achterin de raadzaal, vele vergaderingen bijgewoond en mij na een tijd in te hebben ingezet als steunfractielid voor PRO Sliedrecht heb ik in maart 2016 “ja” mogen zeggen tegen de functie als burgerraadslid.
Deze raadsperiode mag ik mij als Gemeenteraadslid inzetten namens PRO Sliedrecht. 

Wie is Mark Verheul? Ik ben dus Mark, geboren in 1993, zoon van Kees & Marian Verheul en trotse broer van Claudia Verheul. Op dit moment ben ik werkzaam bij ASVZ als kwaliteitsfunctionaris Brandveiligheid. Naast mijn vaste baan heb ik nog enkele nevenfuncties en ben ik ook als vrijwilliger actief binnen Sliedrecht.

 

 

 

 

 

 

Maria Stam, Raadslid

PRO Sliedrecht springt er voor mij uit als politieke partij, door haar diversiteit aan mensen met verschillende achtergronden.

In 2015 sloot ik mij aan bij PRO Sliedrecht nadat ik betrokken raakte bij de organisatie van het jaarlijkse PRO-Festijn. Na een tijdje werd ik actief als fractiesecretaris. In 2018 was het tijd voor de volgende stap. 

Als raadslid wil ik ervoor waken dat de politiek voor iedereen bereikbaar en begrijpelijk blijft en dat iedereen een stem heeft binnen ons dorp, ongeacht achtergrond of opleidingsniveau. We moeten er tenslotte met elkaar voor zorgen dat Sliedrecht een dorp is waar iedereen zich thuis voelt en waar onze kinderen zorgeloos op kunnen groeien.

Getrouwd, dochter (2012), auteur, bestuurslid stichting Struikelstenen Sliedrecht, oprichter Sliedrecht Secret Santa.

 

 

 

 

 Wim Blanken, Raadslid  

In Sliedrecht zorgen we voor elkaar! Dit is makkelijk gezegd, als je het op alle gronden goed hebt geregeld. Maar er zijn veel van onze buren, die dat door een opeenhoping van omstandigheden niet kunnen.

Zij hebben alle denkbare hulp nodig, die er te bieden is. Van u als inwoner, maar ook door de ondersteuning van het maatschappelijk klimaat binnen onze samenleving. Daarvoor wil ik namens de fractie in de Raad een aanspreekpunt en ‘spreekbuis’ zijn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Glawish Safai Pour  raadslid: Ik ben 53 jaar. Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen. Momenteel ben ik werkzaam als docent aardrijkskunde op het Insula college in Dordrecht.                                                       

Mijn reden om lid te worden van PRO Sliedrecht en daarin actief te participeren, ontstond vanuit de overtuiging dat politiek het verschil kan maken. Ik hoop dat het me lukt om samen met het PRO team in Sliedrecht de kloof tussen de politiek en burgers kleiner te maken.

Ik zet me met name in voor betere emancipatie van alle mensen in ons dorp. Ik heb geleerd dat bij PRO niet je afkomst, maar de toekomst telt.....

 

 

 

 

 

 

 

Timo Pauw (49 jaar)

In 2018, na 16 jaar, afscheid genomen, nu tot aan 2022 weer even terug. Als de club je nodig heeft dan, indien mogelijk, ben je daar.

Veel zin om mijn ervaring te delen met anderen in de fractie maar ook de gemeenteraad.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Burgerraadsleden Rob Penning en Claudia Verheul 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vragen en opmerkingen

Wilt u een bericht voor ons achterlaten? Klik dan hier om naar het contactformulier te gaan. Wij zullen u zo spoedig mogelijk van een reactie.