Hanny Visser

10-04-2019

Onze wethouder en boegbeeld Hanny is van het weekend door een hartinfarct getroffen. Er is een stent geplaatst en de verdere behandeling wordt door de goede zorg van artsen en verpleegkundigen op de hartbewaking vervolgd.

Dat is voor iedereen ontzettend hard schrikken. Als bestuur, fractie en leden zijn we op een onverwachtse manier stil gezet. Alle politieke perikelen zijn dan opeens bijzaak voor ons. Wij staan als PRO Familie om Hanny, Alex, Paola en Mathijs heen en wensen hen alle kracht toe om deze klap boven te komen.

Verzoek namens de familie om alle communicatie via dochter Paola te laten verlopen. Hanny heeft nu veel rust nodig om te herstellen en wij vragen u ook om haar deze rust ook daadwerkelijk te geven. Mochten mensen hun steun willen uiten op een of andere manier dan kan altijd onze partijvoorzitter Timo of fractievoorzitter Peter benaderd worden hiervoor.

secretariaat@prosliedrecht.nl

 

UPDATE 10 april 2019

Gelukkig kunnen we al onze volgers nu vertellen dat het met de gezondheid van Hanny goed vooruit gaat. Er lijkt geen grote schade te zijn aangericht, dus er is sprake geweest van een licht infarct. De hartbewakingsafdeling is gisteren op de dag ingeruild voor de reguliere afdeling en vandaag kreeg Hanny en haar gezin het fijne nieuws van de arts te horen dat ze thuis verder mag gaan herstellen. 

Hanny wil via deze weg iedereen bedanken die lieve en ondersteunende woorden en wensen hebben gegeven, een kaartje hebben gestuurd en flink duimen hebben zitten te draaien op een goede afloop. Familie Visser, bestuur en fractie PRO Sliedrecht waarderen deze warme steun zeer. 

Voor verder herstel is rust en regelmaat belangrijk. Verzoek ook daar rekening mee te houden mochten mensen hun steun willen uiten door iets door de brievenbus te doen of iets af te geven bij huize Visser.

PERSBERICHT Gemeente Sliedrecht

Wethouder Hanny Visser tijdelijk afwezig
SLIEDRECHT, 8 april 2019 – Wethouder Hanny Visser is gisteravond met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Ze is getroffen door een hartinfarct. Ze is geopereerd en er is een stent geplaatst.

Inmiddels gaat het naar omstandigheden goed met Hanny Visser. Wel ligt ze nog op de hartbewaking. Hanny Visser heeft de komende weken rust nodig. Dat betekent dat ze in ieder geval de komende vier weken afwezig zal zijn.

De gemeente Sliedrecht wenst wethouder Hanny Visser en haar gezin veel sterkte en beterschap toe.


Reacties

Geen reacties

Laat een reactie achter

* Dit veld is verplicht
Hanny Visser