Column Timo Pauw

17-10-2018

Best wel Trots ( als een Pauw)

Een wethouder, 5 raadsleden, 1 burgerraadslid en een stel actieve steunfractieleden staan namens PRO Sliedrecht in de lokale politieke arena. Sinds april 2018 mag ik als voorzitter de verenigingskant van PRO Sliedrecht meebesturen.

Als je dan een column mag schrijven, twijfel je over de inhoud. Maak ik die politiek of niet en wat wordt dan de boodschap? Doel van de column is dat ieder zijn of haar verhaal vertelt.  

In mijn nieuwe rol kies ik ervoor de politiek even te laten voor wat het is en u wat meer te vertellen over PRO Sliedrecht.

Sinds 1 maart 1974 bestaat onze vereniging en dat betekent dat ik druk bezig ben met het organiseren van een feestje: 45 jaar komende maart.  

Zelf ben ik sinds 1998 bij de club. Toen was een handje vol mensen actief.  

Afgelopen week was ik bij de fractievergadering en trof daar net zoveel mensen aan als bij een gemiddelde ledenvergadering in de jaren 90.

Veel gele PROgenoten die actief zijn voor Sliedrecht. Niet alleen in de politieke arena maar ook aan de zijlijn als belangrijke kennisbron of dienend als een spiegel voor fractie en/of bestuur.

Van deze mengelmoes word ik blij en als u als lezer eens met mij van gedachten wilt wisselen over PRO Sliedrecht en wellicht lid wilt worden laat het mij dan weten.

In  mijn actieve periode schreef iemand eens een column over mij met als kop “Trots als een Pauw”. En dat is exact wat ik ben op PRO Sliedrecht

Meedoen? Laat het mij weten: 0614542533 of timo.pauw@kpnmail.nl

 

Timo Pauw

Trotse Voorzitter PRO Sliedrecht

 

 

 

 

 

 


Reacties

Geen reacties

Laat een reactie achter

* Dit veld is verplicht
Column Timo Pauw