Column Timo Pauw april

16-04-2019

Pluk de Dag ….

Ik heb de rare gewoonte om de tekst van een column een dag of wat op mij in te laten werken. Zodoende had ik op 7 april de tekst voor deze column al af, hij zou gaan over een heikel onderwerp in Sliedrecht. De viering van onze bevrijding op 5 mei 2019.

Op 8 april echter kreeg ik het bericht dat mijn politieke metgezel Hanny Visser was getroffen door een hartinfarct. Mijn band met Hanny is sinds 2000 met de dag gegroeid; we hebben veel samen meegemaakt. Ik durf onze band gerust speciaal te noemen.

Afgelopen week was ik bij haar op visite en alle diagnoses gehoord hebbend, lijkt het allemaal mee te vallen. Desondanks kies ik ervoor om 5 mei even te laten wat het is. Ik hoop van harte in 2024 mijn bevrijding op 5 mei te mogen vieren in het dorp waar ik ben geboren.

Dit was eigenlijk al weer te veel politieke tekst om eigenlijk een andere boodschap met u te delen. Deze column verschijnt op 16 april en lopen we richting de Pasen.

In Sliedrecht viert iedereen die het op zijn eigen manier, wat we gemeen hebben is dat de meesten van ons een aantal vrije dagen hebben. In plaats van die  “van-mening-verschillend" door te brengen, lijkt het mij goed dat in harmonie te doen. Dat kan binnen het gezin, de familie, vriendenkring … maak er  wat moois zou ik zeggen.

Geniet van elkaar en van de ander.

Pluk de dag ……….

Timo Pauw

Voorzitter PRO Sliedrecht

 


Reacties

Geen reacties

Laat een reactie achter

* Dit veld is verplicht
Column Timo Pauw april