Bericht van onze voorzitters

16-12-2020

Beste inwoners van Sliedrecht,

Zonder in clichés te willen spreken: het is een ontzettend raar jaar geweest, voor ons allemaal. Niet alleen kwam Corona om de hoek kijken, maar ook politiek gezien was het een turbulent jaar. Met de terugkeer van Timo Pauw als raadslid en Claudia Verheul als burgerraadslid deze maand, is onze fractie gelukkig weer op volle sterkte met vijf raadsleden en twee burgerraadsleden en zijn wij klaar om van 2021 hopelijk een politiek topjaar te kunnen maken.

U bent van PRO Sliedrecht gewend dat wij in onze gele jassen veel op straat te vinden zijn. Helaas heeft het virus ervoor gezorgd dat we dit het afgelopen jaar maar in beperkte mate konden doen. Dat is ontzettend jammer, want ons motto is tenslotte: “Een volksvertegenwoordiger hoort zoveel mogelijk op straat te zijn, het hele jaar door en niet alleen in verkiezingstijd.”
Daarbij moet de drempel om ons aan te spreken zo laag mogelijk zijn.
Om die reden hadden wij voor aanstaande zaterdag dan ook een PRO-Actief gepland staan, waarbij we een groep inwoners wilden verrassen met een leuke kerstgroet. Hoewel wij deze actie volledig volgens de Corona-maatregelen konden indelen, vinden wij het na de laatste persconferentie en verdere aanscherpingen van de maatregelen niet gepast om deze PRO-Actief door te laten gaan.
Ook voor ons wekelijkse spreekuur gaan wij een alternatief verzinnen.
Omdat wij toch bereikbaar willen blijven voor u als inwoner, vindt u onderaan dit bericht de verschillende manieren waarop u in de tussentijd contact met ons kunt opnemen.
Om het jaar toch op een positieve manier af te sluiten, hebben wij speciaal voor al onze leden nog een kleine kerstattentie, die wij komende week – uiteraard volledig Corona-proof – bij eenieder thuis zullen afleveren.

Voor nu rest ons niets anders dan u en iedereen die u liefhebt – ondanks alles – hele fijne feestdagen toe te wensen en een geweldig nieuw jaar vol liefde, geluk en gezondheid.
Zorg goed voor uzelf en elkaar en blijf gezond.

Namens fractie en bestuur,

Mark Verheul
Fractievoorzitter PRO Sliedrecht

Hanny Visser
Partijvoorzitter a.i. PRO Sliedrecht


Reacties

Geen reacties

Laat een reactie achter

* Dit veld is verplicht
Bericht van onze voorzitters