Verkiezingen 2019

17-03-2019

Attentie, nog maar 3 dagen en u mag stemmen. Wij hopen dat al onze volgers ondertussen ook weten dat er 2x gestemd kan worden. Voor de provinciale staten en voor de waterschappen. Het waterschap is vaak wat minder bekend bij mensen, maar heeft uw stem en steun hard nodig, om een goed en deskundig waterschapsbestuur te krijgen, die niet gelooft in politieke spelletjes, maar in daadkracht. Als vertegenwoordiger namens @PROSliedrecht staat onze fractievoorzitter Peter de Borst op de gezamenlijke lijst van AWPenLRR, niet politiek, wel lokaal. Op Lijst 2, plek 12 kunt u hem vinden. Is hij het waard om op te stemmen, dat laten wij graag aan u over. Maar ga aub wel stemmen, want u bent het waard om een goed waterschapsbestuur te krijgen.

Waterschapsverkiezingen 20 maart 2019: stem lokaal!

Stel u voor dat een kwart van de zetels van de Tweede Kamer, gemeenteraad of Provinciale Staten gereserveerd waren voor het bedrijfsleven en dat zij daardoor alle speelruimte kregen om hun eigen belangen te verdedigen en maar door te kunnen gaan met vervuilen en vergiftigen….. Wie zou hier niet stijl van achterover vallen? Toch is juist dit het ondemocratische verhaal binnen de waterschappen. En daardoor is de situatie zo dat de burger betaalt, maar het bedrijfsleven bepaalt. Dat vinden wij oneerlijk en onacceptabel. Als funderingen van de huizen van inwoners gaan scheuren door de lage stand van het grondwater, wie draait dan weer op voor die duizenden euro’s herstelkosten? Juist ja… de inwoner zelf. Dat is onrechtvaardig.

Lijst 2, de combinatielijst van twee lokaal gerichte partijen, de Algemene Waterschaps Partij AWP en Lokale Regiobelangen Rivierenland LRR, zet zich daarom in voor een eerlijke verdeling van de lasten, zodat de vervuiler gaat betalen en de lasten voor inwoners niet verder hoeven te stijgen.

Kiest u voor ons op 20 maart 2019? 
Stem lijst 2: AWP en LRR niet politiek, wel lokaal.


Speerpunten AWPenLRR niet politiek, wel lokaal

Wij hebben voor de komende verkiezingen 6 speerpunten geformuleerd. Klik op de de speerpunten hieronder voor meer informatie.

1. Samen met inwoners het waterbeleid vormgeven
2. Belasting voor u als inwoner niet omhoog
3. Wateroverlast door hoosbuien en droogte slim aanpakken
4. Geen vervuiling in ons water
5. Plezier met water
6. Democratisch bestuur

Zie meer op http://www.waterschaplokaal.nl/speerpunten/

Onze kandidaten vormen een mix van vertegenwoordigers van lokale partijen uit het gebied en deskundigen op alle gebieden van het waterschap. Zie al onze kandidaten hier: http://www.waterschaplokaal.nl/kandidaten/

Volg ons ook op Social media:

Twitter
@AWPenLRR

Facebook 
https://m.facebook.com/AWPenLRR/

Instagram
@WaterschapLokaal


Reacties

Geen reacties

Laat een reactie achter

* Dit veld is verplicht
Verkiezingen 2019