PRO Spreekuur in een nieuw jasje

28-09-2020

Al sinds de oprichting van onze partij zijn wij er van overtuigd dat je als volksvertegenwoordiger zo min mogelijk in een fractiekamer moet zitten, maar juist op straat aanspreekbaar moet zijn.
Met die reden hielden wij dan ook eenmaal per maand een spreekuur op het terras van Brasserie De Dijk op De Kerkbuurt.
Vanwege de Coronamaatregelen, hebben wij dit spreekuur het afgelopen half jaar moeten staken. Nu de maatregelen enigszins versoepeld zijn en mensen weer beperkt op een terras kunnen zitten, willen wij deze kostbare ruimte niet innemen met ons spreekuur.
Daarom hebben wij besloten om ons spreekuur vanaf nu te verplaatsen naar eenmaal per week, in ons raadhuis.
Elke maandag tussen 10.00 en 11.00 zullen raadslid Maria Stam en Hanny Visser hier aanwezig zijn en bent u van harte welkom om aan te schuiven als u eens vrijblijvend wilt praten over iets waar u tegenaan loopt binnen ons dorp, als u met vragen zit waar wij misschien bij kunnen helpen of als u interesse heeft om zich bij ons aan te sluiten.
De fractiekamer is groot genoeg om de anderhalve meter te respecteren en uiteraard zullen wij alle maatregelen in acht nemen.

Omdat het spreekuur op de laatste zaterdag van de maand nu wegvalt, zal onze fractie daarnaast deze vrijgekomen dag gebruiken om Sliedrechtse evenementen of organisaties te bezoeken, zodat wij bereikbaar en aanspreekbaar blijven voor iedereen.

Mocht u met ons in gesprek willen gaan en het tijdstip van het spreekuur komt voor u niet uit, neem dan vooral contact met ons op via secretariaat@prosliedrecht.nl, want er valt altijd wel een mouw aan te passen. Ook als u ons graag eens uitnodigt om een kijkje te nemen bij uw organisatie, horen wij dit uiteraard graag. We gaan het liefst met zoveel mogelijk inwoners in gesprek over hun plannen en dromen binnen ons dorp, want Sliedrecht is tenslotte van ons allemaal!


Reacties

Geen reacties

Laat een reactie achter

* Dit veld is verplicht
PRO Spreekuur in een nieuw jasje