“Nog Even Niet” Hanny Visser

14-01-2022

Persbericht  14 januari 2022 – “Nog Even Niet”  Hanny Visser

Vandaag viel bij mij de brief in de bus met de vraag “Wil je met ingang van vandaag weer raadslid worden?”.
Deze brief is naar mij gestuurd omdat Glawish Safai Pour haar ontslagbrief heeft ingediend en deze zetel van PRO Sliedrecht door iemand anders van de kieslijst uit 2018 moet worden ingenomen.
Natuurlijk wil ik deze zetel graag innemen; bij de aankomende verkiezingen sta ik immers op plaats vier op de lijst van mijn partij. Toch heb ik besloten om nu 'Nee' te zeggen, om de volgende redenen:

- Op de nieuwe kieslijst staan boven mij drie jonge, getalenteerde mensen, die de partij de komende jaren verder gaan brengen. Claudia Verheul staat op plaats drie en als ik nu nee zeg, zal zij naar alle waarschijnlijkheid direct raadslid worden;

- Toen ik na mijn gedwongen vertrek in 2020 naar huis liep, heb ik mijzelf voorgenomen dat ik op geen enkele wijze het huidige college (waar ik twee jaar onderdeel van was) in de weg wil lopen of wil bekritiseren.

Door dit besluit blijf ik dicht bij mezelf en zal ik, als de kiezer het wil, mij na 16 maart weer volledig inzetten om goede dingen te doen voor (PRO) Sliedrecht.


Hanny Visser


Reacties

Geen reacties

Laat een reactie achter

* Dit veld is verplicht
“Nog Even Niet”  Hanny Visser