Gemeentelijke nieuws in de papieren krant

07-10-2018

Gemeentelijke nieuws in de papieren krant

De gemeente Sliedrecht informeert de inwoners op diverse manieren. Natuurlijk via de gemeentelijke website, de online media, d.m.v. flyers en brochures, maar ook nog steeds via de papieren krant. Elke week staat er gemeentelijk nieuws in de papieren krant De Merwestreek.

Nu loopt ons raadslid Pieter Jacob de Borst Jr.al enkele weken tegen het probleem aan dat deze krant niet bezorgd wordt in zijn straat/wijk. Bij navraag bij anderen blijkt dit veel meer inwoners te treffen. Met name een deel oudere inwoners die graag op deze wijze geïnformeerd blijven missen nu de boot. En dat kan nooit de bedoeling zijn!

Navraag, klachtenmeldingen en online benaderingen werpen geen vruchten af helaas. Er wordt slecht tot niet gecommuniceerd, en verbetering vindt niet voldoende plaats. N.a.v. hiervan stelt PRO Sliedrecht nu een aantal technische vragen aan het college over de contractuele afspraken hierover. Afhankelijk vd beantwoordingen gaan we hier verder op handelen.

1- Heeft de gemeente Sliedrecht een contract met de Persgroep m.b.t. wekelijkse publicatie van de gemeentelijke nieuwspagina in de papieren krant De Merwestreek

2- Zo ja, tot welke datum loopt dit huidige contract?

3- Welke voorwaarden/afspraken staan hierin opgenomen m.b.t. publicatie van de gemeentelijke nieuwspagina?

4- Kunt u ons dit contract ter inzage geven?

5- Bent u bekend met de problematiek m.b.t. wekelijkse bezorging van deze krant

6- Kunt u aangeven hoeveel huisadressen deze papieren krant wekelijks ontvangen?

7- Kunt u aangeven hoeveel huisadressen door bezorgproblematiek deze papieren krant niet ontvangen en uw gemeentelijk nieuwspagina’s niet te lezen krijgen?

wordt vervolgd...

en natuurlijk horen wij graag als ook u tegen hetzelfde probleem aanloopt.


Reacties

Geen reacties

Laat een reactie achter

* Dit veld is verplicht
Gemeentelijke nieuws in de papieren krant