Column Hetty

13-05-2019

Groot in Doen

Na het lezen van de kranten en het zien van foto’s op sociale media, ben ik heel erg geschrokken de laatste tijd. Bijna elke week komt er wel iets voorbij dat mij niet aanstaat. Er wordt veel gemopperd, zoals laatst over de viering van 5 mei.

Waarom staan deze mensen niet een keer op van de bank? Het is nogal makkelijk zo van alles te “roeptoeteren”. Aangevraagde vergunningen worden meestal goedgekeurd, mits er voldoende bezwaar wordt aangetekend. Zo zag ik laatst een foto van de gekapte en met de grond gelijk gemaakte bomen op het Bonkelaarplein. Triest om te zien, dat er weer bomen zijn gesneuveld.

Waar het mij om gaat is dat er sinds ik raadslid ben, steeds meer bomen verdwijnen in onze gemeente. Komen er bomen voor terug? Wanneer komt er een totaaloverzicht van alles wat is gekapt? Halen we het totaal van 10% extra? Als ik om me heen kijk, moet er inmiddels 25% bijkomen aan bomen en geen “sprietjes”. Op 11 mei was onze fractie aanwezig op de braderie op het Burgemeester Winklerplein, waar wij bloemenzaden uitdeelden om ons dorp nog mooier en fleuriger te maken. Het is een begin, maar als niemand iets doet om de gemeente verfraaien, wordt het echt een hele saaie boel hier.  

Met dit soort acties blijven we ons als partij naar buiten toe profileren, voor Sliedrechtse inwoners actief bezig zijn en blijven. Waar gaat dit heen!!

Hetty Advokaat
Raadslid PRO Sliedrecht


Reacties

Geen reacties

Laat een reactie achter

* Dit veld is verplicht
Column Hetty