2018-2022

 

 

 

PRO Sliedrecht is de enige echte lokale politieke partij die voor iedereen klaar staat. Al sinds 1974 zetten wij ons in voor een mooi, leefbaar, gezellig, sociaal, uitdagend en gezond dorp. Een dorp waar het goed wonen, verblijven en werken is. PRO Sliedrecht heeft geen enkele landelijke binding en stelt altijd Sliedrecht en de Sliedrechters centraal.

Verbinden, versterken en verbeteren zijn 3 werkwoorden die ons als partij op het gele hart geschreven staan.

  • Verbinden

Jong of oud, rijk of arm, hier geboren of nieuwkomer, werkend of zonder werk, man of vrouw, rechts of links georiënteerd, gelovig of niet-gelovig; door elkaar op te zoeken en te leren kennen creëren we een gezellig, sociaal en leefbaar dorp.

  • Versterken

Omzien naar elkaar, opkomen voor hen die ondersteuning kunnen gebruiken, zorgen voor degenen die zorg nodig hebben, talenten benutten en initiatieven ondersteunen. Door samen te werken bereiken we meer, door handen ineen te slaan staan we sterker.

  • Verbeteren

PRO Sliedrecht leert van haar fouten, kleurt de grijze gebieden tussen wet en regelgeving in en zoekt daarbij soms de grenzen op. Wij nemen geen genoegen met een zesje. Door kritisch te zijn, zowel op anderen als op onszelf, zorgen wij er met elkaar voor dat Sliedrecht vooruitkomt en zich door-ontwikkelt.

PRO Sliedrecht is een partij voor iedereen. De partij ván en vóór Sliedrechters met hart voor ons dorp. Wij zijn en blijven zichtbaar, bereikbaar en aanspreekbaar. Niet alleen in verkiezingstijd. U komt ons ook de komende 4 jaar weer tegen op straat. In de winkel, bij evenementen, tijdens onze spreekuren en PRO Festijn activiteiten. Daarnaast zijn wij ook actief op Twitter, Facebook, Instagram, YouTube en onze eigen website. Wij staan graag voor u klaar en komen graag naar u toe.

Gewoon Sliedrecht…

is voor ons het dorp dat de positieve kanten van het dorpse vasthoudt.

Dus geen stadse fratsen of Drechtstad ambities.

Gewoon Sliedrecht…

is voor ons het dorp waar zorgen voor elkaar hoog in het vaandel staat en waar we met respect met elkaar omgaan.

Gewoon Sliedrecht…

is voor ons het dorp waar de inwoners centraal staan en gewoon doen de maat is.

Gewoon Sliedrecht… Gewoon PRO Sliedrecht

 

Klik hier om ons verkiezingsprogramma voor 2018-2022 te openen.